Mainosyhteistyöt

Minulla on instagramissa 193 tuhatta seuraajaa, joista noin puolet on suomalaisia ja loput pääosin Euroopasta. Teen mielelläni kaupallisia yhteistöitä niin somessa kuin muutenkin, jos ne vastaavat arvojani ja löydämme yhteisen ymmärryksen, miten voisimme yhdessä saada viestimme kuuluviin ja näkyviin. Sometan elämästäni: urheilusta, töistäni, vapaa-ajanharrastuksistani. Puhun mielelläni kotimaisista ja paikallisista tuotteista ja palveluista. Harkitsen kumppanini huolellisesti.

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssani ja viestimään kohdeyleisölleni, ota minuun rohkeasti yhteyttä tai pyydä tarjousta.

Ota yhteyttä!

Refenssejä onnistuneista someyhteistöistä

Novita-logo

Suunnittelin yhdessä Novitan neulesuunnittelijan kanssa ”Vapaalla”-neuleen, jonka ohje julkaistiin osana Novitan After Ski-mallistoa talvella 2024, joka kuvattiin päälläni Nuuksiossa. Tämä oli todella mieluinen ja monipuolinen yhteistyö, sillä harrastan neulomista ja käsitöitä.

Koli-logo

Olen ollut monipuolisesti mukana Kolin Matkailun markkinoinnissa. Treenasin urheilijana paljon Kolilla ja se on kansallispuistoista minulle tärkein ja rakkain, joten on ollut mukavaa päästä kertomaan siitä laajemmin omalle seuraajakunnalle. Yhtenä markkinointikohteena ovat olleet myös urheiluseurat, joita toivomme saavamme sinne leireilemään enemmän.

Sana-sol-logo

Urheilu-urallani minulle oli tärkeää käyttää vain sellaisia lisäravinteita, joiden tiesin olevan puhtaita ja joihin todella pystyin luottamaan. Siksi valitsin mieluiten kotimaisia, isojen yritysten tuotteita, kuten Sanasol. Nyt uran jälkeen olen päässyt taas jatkamaan yhteistyötä Orklan kanssa, jonka konserniin Sanasol kuuluu. Olen käyttänyt heidän tuotteitaan laajasti ja voin vilpittömästi suositella niitä.