Uusi kausi, uudet sivut!

ostersund_ruotsi (2)

Oman pyssyn vieressä on turvallista nukkua. Sisustuksessa ase on sulassa sovussa menaisten, käsimatkatavaralaukun, joulukalenterin, vartalorasvan ja neulomusten kanssa!

Oman pyssyn vieressä on turvallista nukkua. Sisustuksessa ase on sulassa sovussa menaisten, käsimatkatavaralaukun, joulukalenterin, vartalorasvan ja neulomusten kanssa!

Toivottavasti olette yhtä ihastuksissanne näistä miun uusista nettisivuista kuin mie ite oon! Toteuttajaksi löytyi Tovari-niminen yritys kotoa Joensuusta, jonka ideoita kaikki nämä makeet jutut näillä sivuilla on. KIIIIIITOS Jussi ja Joona!! Jussi on myös entinen hiihtäjä, joten mielestäni urheilun tuntemus ja sen vaatimukset näkyy myös näiden sivujen toteutuksessa. Pitää löytää oma tiensä, yrittää aina haasteellisempia juttuja, jotta lopputulos rokkaisi. Ja tää rokkaa, vai mitä?!

Jättäkää palautteenne vaikka tuonne perinteiseen vieraskirjaan (tai kommentoikaa tähän postaukseen), se on ennen kaikkea niitä varten, joilla ei ole tuo some niin hallussa, mutta haluatte jättää mulle viestin muidenkin luettavaksi. Minä, Jussi ja Joona luetaan sieltä teidän kiitokset ja kehut mielellämme mutta otamme myös nöyränä vastaan kehitysideat!

Tämä uudistus varmasti motivoi minuakin pitämään sisällön aktiivisena ja myös te voitte osallistua siihen sosiaalisen median kautta, kun tägäätte viesteihinne #GoKaisa.Jään innolla odottamaan, että millaisia kotistudioita teillä on talven aikana ja minkä näköisiin päihin uudet fanipiponi löytävät tiensä. Lähettäkää ihmeessä niistä mulle kuvia ja juttuja tuon hästägin kautta. Seuraan varmasti, jos tekin seuraatte menoani ja olette tukena myös niinä päivinä kun luodeille sattuu huono lentorata, mikä ajaa miut sakkokierroksille!! 😉

Hotellin kylppärin sisustusta. Tuoksutakuu!

Hotellin kylppärin sisustusta. Tuoksutakuu!

Blogin tai päiväkirjan, kummin vaan, suhteen on ollut pitkään hiljaista. Jotenkin en vaan ole saanut aikaseksi kirjoittaa mitään ja minun pitäisi opetella myös rajaamaan aihetta hieman ja lyhentämään lauseitani. Täällä tää nyt kuitenkin on ja aion yrittää edes pienesti olla vähän enemmän aktiivinen senkin kanssa, jos vain ennätän ja keksin, mit�� kirjottaa. Aihe-ehdotuksia otetaan vastaan vaikka siellä vieraskirjassa.

Tykkään kyllä kirjoittaa ja ilmaista itseäni sitä kautta, se sopii mulle paremmin kuin tuo valokuvaaminen, kuten esim. tämän ”bloggauksen” kuvista näette. Missä on se harmonia ja kuvien tarkkuus ja asettelu? No, ehkä tämmöisestä ympäristöstä, mitä tää mun hotellihuone on, kukaan ei pystyisi ottamaan kovin harmonista kuvaa..

Katsotaan mitä tästä kaudesta tulee, jos jännittää teitä, niin kyllä minuakin. Tsemppailkaa tekin, mie kyllä yritän aina tehdä parhaani. Joskus se riittää, joskus ei. Urheiluahan se (vaan) on, mut sen eteen on tehty kesä töitä, joten tietysti olisi kiva saada ne työn tulokset nyt talven aikana näkyviin starteissa, joita kyllä riittää ihan kiitettävä määrä.

Nähdään ja kuullaan ja pidetään yhteyttä! The party is about to begin…

/Kaisa, keltainen liivi nro 13. Tänä iltana klo 18:15 Suomen aikaa.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search